Hyttetomter i Leveldåsen

I Leveldåsen i Ål er det etablert et nytt og eksklusivt hytteområde. Her er det flotte hyttetomter til salgs med en nydelig beliggenhet. Utsikt over Hevjanåsen, Hallingskarvet og Hesthovda i kombinasjon med fantastiske turmuligheter er kun en liten smakebit av hva dette stedet tilbyr. Bygg deres egne perle på snaufjellet!

Nytt og eksklusivt hytteområde i Hallingdal

Hytteområdet ligger i et skogbelte mot fjellområdene Blåbergo, Lauvdalsbrea og Reineskarvet med en fantastisk utsikt mot Hallingskarvet i vest. Hyttefeltet har fått en fin og herskapelig utforming midt i den fineste naturen. De 170 tomtene er plassert naturlig i terrenget med god avstand mellom hyttetomtene.

Det er lagt til rette for:

Varierende skiløyper for alle nivåer hvor skiløypene blir preppet gjennom hytteområdet

Stier i ulikt terreng

Sykkelveier for både store og små

Flotte turveier

Leveldåsen er organisert gjennom et utbyggerselskap, og det var i utgangspunktet 20 grunneiere som gikk sammen med alt fra planlegging til salg av tomter. Dette har sikret en naturmessig god utnytting av området, og Leveldåsen ligger perfekt til rette for flotte naturopplevelser i Hallingdal. hyttetomtene.

Tomtene i Leveldåsen

Leveldåsen består av et hyttefelt med både små og store tomter som har varierende utsikt og beliggenhet. Hyttefeltet har solrike tomter med flotte friluftsområder, og her er det kort vei til Nysetlia i Leveld. Tomtene ligger eventyrlig til på fjellet med tilrettelagt topptur året rundt.

  • Utsikt Laudalsbrea
  • Fiskestang ved fiskevann
  • Geiter vandring
  • Hytte utsikt